DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
Tilbage til webshop

Kardial

12 cm, Eg

39,95 kr.
Varenummer: 30107 - 12 - EG

Gør din boligindretning personlig og unik med vores udskårne kolibrier, der også er perfekte som gaver til enhver lejlighed. Uanset om det er som en værtindegave, fødselsdagsgave eller bare en gave til dig selv, vil vores kardinaler sprede glæde.

Disse elegante og farverige fugle vil tilføje en unik stil til enhver boligindretning. De måler 12 cm i højden, uanset om du vælger udgaven i træ eller papir.

Vores kardinal fås i ask, eg og valnøddefineret birk, samt i tre forskellige farvekombinationer i papir. Vælg den farve, der bedst passer til din stil og personlighed, og skab et elegant udtryk i dit hjem.

Vores kardinaler skaber en hyggelig og dekorativ atmosfære i ethvert rum, uanset årstiden og de står godt sammen med vores andre motiver, så som duen og kolibrien.

Alle vores ophæng leveres indpakket i cellofan med monteret tråd. 

Vores fuglekollektion har været en del af Enemærkets Hostahave i tre sæsoner. Denne have, der ligger 3 km øst for Ringkøbing, byder på en imponerende samling af værtsplanter og er åben for besøgende fra den 15. maj til den 15. september hvert år.

Hvis du planlægger at besøge haven, kan du se hele vores fuglekollektion og endda købe udvalgte produkter i vores lille selvbetjeningsbutik.

Gør din boligindretning personlig og unik med vores betagende udskårne kolibrier og bring naturen ind i dit hjem.


Størrelse
12 cm
12 cm
12 cm
12 cm
12 cm
12 cm
Materiale
- Vælg Størrelse før du kan vælge Materiale
Eg Ask Valnød Papir (Gammelrosa) Papir (orange) Papir (Pudder)
1
+
Tilføj til kurv
DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK