DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
Tilbage til webshop

Due

10 cm, Eg

29,00 kr.
Varenummer: 30100-10 Eg

Bring naturen ind i dit hjem med vores smukke udskårne duer. Disse yndige og lette duer er udskåret i 1,5 mm egefiner og måler en højde på 10 cm. Vores duer er tilgængelige i 4 forskellige træsorter - vælg mellem ask, eg, teak eller valnød og find den perfekte stil til dit hjem.

Disse elegante og fine duer kan skabe en hyggelig og dekorativ stemning i ethvert rum, året rundt. De leveres med monteret transparent tråd og er indpakket i cellofan for at beskytte dem under transporten.

Vores duer, sammen med vores kolibrier og sanglærker, har været udstillet i Enemærkets Hostahave. Haven, beliggende 3 km øst for Ringkøbing, har sæson åbent fra den 15. maj til den 15. september. Som udstiller i haven i 3 år i træk har vi modtaget mange positive tilbagemeldinger på vores fuglekollektion.  de seneste 2 sæsoner og vi er stolte af at være en del af deres samling. Haven, beliggende 3 km øst for Ringkøbing, har sæson åbent fra den 15. maj til den 15. september. Som udstiller i haven i 3 år i træk har vi modtaget mange positive tilbagemeldinger på vores fuglekollektion. 

Gæsterne i besøgshaven kan se hele vores fuglekollektion og der er også mulighed for at købe udvalgte produkter i vores lille selvbetjeningsbutikken.

Gør din boligindretning personlig med vores smukke udskårne duer og lad naturen flytte ind i dit hjem.

Se mere her Enemærkets Hostahave


Størrelse
10 cm
10 cm
10 cm
12 cm
12 cm
12 cm
Materiale
- Vælg Størrelse før du kan vælge Materiale
Eg Ask Valnød Eg Ask Valnød
1
+
Tilføj til kurv
DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK