DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
Tilbage til webshop

TRÆHUS - MOR ALTID NUMMER ÈT

179,95 kr.
Varenummer: 11260

Træhus - skilt med buket af evighedsblomster

MOR ALTID NUMMER ÈT, er graveret i en enkel og elegant skrift og danner den centrale ramme for dette morsdagsskilt, formet som et hus. MOR ALTID NUMMER ÈT står skrevet med kærlighed i hjertet af designet. En illustration på den ubetingede kærlighed og omsorg, en mor giver. 
Designet omfatter en række fine hjerter fordelt omkring den centrale tekst og motivet af reagensglasset. En harmonisk buket af tørrede blomster i bløde pastelfarver, som pryder toppen, er en del af designet og medfølger. 
En perfekt påskønnelse af hende, der gør et hus til et hjem.

Materiale og dimension
Materiale: 4 mm Egefineret MDF & Evighedsblomster.
Dimension: Fritstående skilt. H19 cm B11,2 cm D4mm


1
+
Tilføj til kurv

Fejr morsdag med stil

Fejr morsdag med et hjertevarmt håndværk fra By Sandager, hvor jeg forener tradition med moderne design. Min morsdagskollektion består af håndlavet dekoration og smykker, som alt sammen fortæller sin egen historie.

Håndlavet med hjertet

Alle mine produkter er håndlavede og sammensat med kærlighed og omhu. Som eneste skaber bag By Sandager, lægger jeg min sjæl i at sikre, at hvert eneste produkt du modtager fra mig, er et produkt, der både er unikt og smukt.
Hver detalje er tænkt med omtanke for at skabe varige minder - fra de indgraverede budskaber, der fejrer MOR ALTID NUMMER ÈT, til de delikate evighedsblomster, der repræsenterer kærlighedens evige blomstring.  

Ansvarlighed i produktionen

Jeg rider den grønne bølge ved at sikre, at intet går til spilde i mit værksted. Alle restmaterialer bliver omhyggeligt gemt og omdannet til nye kreative projekter. Denne tilgang understreger mit engagement i at være innovativ og ansvarlig, og disse morsdagsgaver er ikke kun et symbol på din kærlighed og påskønnelse til din mor, men også en indsats for at passe på vores planet på en praktisk og kreativ måde. 

En gave der holder

Gør dette års mors dag ekstraordinær med et varigt symbol på din taknemmelighed, der vil blive værdsat for sin skønhed og tankefuldhed. 
Hver gave fra By Sandager er ikke bare en gave; det er et stykke håndværk, der kan nydes dag efter dag - et minde der varer ved
DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK