DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
Tilbage til webshop

TANDFEENS MAGISKE SKILT – inklusiv hørpose

Fra 139,00 kr.
Varenummer: 13135

Tandfeens magiske skilt

Som forældre ønsker vi kun det bedste for vores børn – og hvert øjeblik tæller! Også når de taber deres mælketænder. 
Min elegante og rustikke tandfe-skilt og hørpose sæt er skabt for at gøre denne specielle begivenhed endnu mere magisk og mindeværdig. Giv dit barn en oplevelse, de altid vil huske, med et smukt designet skilt og søde poser, der bringer tandfeens magi til live.
Skiltet, der er formet som en tand, er præget med motivet af en sød lille fe og teksten
 "Tanden min, kan blive din. Byt den ud med en skat så fin"
Byd Tandfeen velkommen og hæng f.eks. skiltet på døren, eller læg den ved sengen, når barnet mister en tand. Lad dit barn lægge tanden i posen og placer den eventuelt under barnets hovedpude. 

Produktdetaljer:

Skilt: H 17 cm / B 10 cm, eller H 20 cm / B 12 cm. Udskåret i 4 mm egefineret birk.
Hørposer: Højde 14 cm, bredde 10 cm. Naturfarvet med pigemotiv og drengemotiv.


Størrelse
17 cm 20 cm

1
+
Tilføj til kurv

Som forældre ønsker vi, at vores børn får de allerbedste oplevelser, især når det kommer til de små, men betydningsfulde øjeblikke i deres liv. At miste en tand er en af de milepæle, som børn glæder sig til med spænding og en smule nervøsitet. Med mit tandfe-skilt og hørpose sæt kan du gøre denne oplevelse endnu mere magisk og mindeværdig for dit barn.

Magisk tandfe skilt

Mit tandfe-skilt er formet som en tand og fås i 2 forskellige størrelser. Skiltet er skåret i 4 mm egefineret birk, som giver en smuk og naturlig finish. Jeg har udsmykket skiltet med en charmerende lille fe og teksten "Tanden min, kan blive din. Byt den ud med en skat så fin".
Med de små tandformede huller øverst og den medfølgende lædersnor, kan skiltet både hænges og lægges, hvilket gør det til en perfekt ledsager, når barnet mister en tand.

En sød hørpose

Sættet inkluderer en naturfarvet hørpose, der måler 14 cm i højden og 10 cm i bredden. Posen er dekoreret med en sød tand – vælge mellem en med et pigemotiv med en lyserød sløjfe eller en med et drengemotiv med en blå butterfly. Posen er ideel til opbevaring af den mistede tand, som barnet kan lægge under hovedpuden. Tanken om, at tandfeen kommer forbi om natten og bytter tanden med en lille gave, såsom en 5-krone, gør hele oplevelsen endnu mere spændende og eventyrlig for dit barn.

Gaveidéen til dit barn

Giv dit barn en magisk oplevelse, hver gang de mister en mælketand og gør oplevelsen til den del af barndommens magi.

Produktdetaljer:

  • Skilt: vælg mellem 2 forskellige størrelser i egefineret birk.
  • Hørpose: Højde 14 cm, bredde 10 cm, naturfarvet med enten pige- eller drengemotiv.
  • Skilt perfekt til at hænge på døren, ved sengen eller lægge på natbordet.
  • Pose til opbevaring af mistet tand under hovedpuden.

Hvert tandtab bør være et mindeværdigt og magisk øjeblik for dit barn. Glæd dit barn med en magisk tradition, der følger med hver mistet mælketand.

DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK