DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
Tilbage til webshop
personligt-graveret-hjerte-med-tekst-valentinsdag
personligt-graveret-hjerte-med-tekst-valentinsdag
unik-valentinsdag-gave-personligt-hjerte
eg-hjerte-med-personlig-besked-ophæng-dekoration
skræddersyet-kærligheds-hjerte-i-træ
skræddersyet-kærligheds-hjerte-i-træ

PERSONLIG "POESI-HJERTE"

99,95 kr.
Varenummer: 15006

HJERTE - MED DIN PERSONLIGE TEKST

Skab et mindeværdigt øjeblik med vores "Personlige Poesi-Hjerte". Dit lærred til at udtrykke dine dybeste følelser og tanker. Vores hjerter fremstilles på vores værksted i Ringkøbing, og vi tilbyder dig en unik mulighed for at personliggøre din gave med en valgfri tekst. Vælg de ord, der taler til dit hjerte, og lad os indgraverer dem for dig.

Det lille udskårede hjerte i toppen, gør det muligt at hænge hjertet op. Der medfølger en snor til ophæng, men hjertet kan også opsættes med klæbepuder eller lægges som en sød påmindelse om de følelser der binder 2 mennesker sammen.

For begge hjerter gælder, at de måler 8 cm i højde og er skåret i 3 mm egefineret birk.

Bemærk:
Hos By Sandager værner vi om kvaliteten af din personlige besked. Vi forstår vigtigheden af detaljen og vil sikre, at din besked står klart og smukt på hjertet. Derfor tilpasser vi tekstens størrelse og skrifttype for at opnå det bedste visuelle resultat. Vi stræber efter at skabe den perfekte balance mellem din personlige berøring og vores faglige håndværk.

Fortrydelsesretten omfatter ikke brugerdefinerede bestillingsvarer med valg af personlige tekster, så som dåbstavler, hjerter til æresporte, bordkort mv.

 

1
+
Tilføj til kurv
DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK