DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
Tilbage til webshop
Variant 5 mm massiv valnød

HAPPY EASTER PÅSKEÆG

21 cm, 5 mm Massiv Valnød

229,00 kr.
Varenummer: 10102-21-Massiv Valnød

"Happy EASTER" Laserskåret Påskeæg

"Happy Easter" er et laserskåret påskeæg, der med sin varme hilsen og fine detaljer, indkapsler essensen af foråret og påskefesten. Ligesom "Curly", findes "Happy Easter" i en palette af tre naturlige træsorter og er tilgængelig i to størrelser, der hver især bringer sin egen unikke charme til dit hjem. Hvert æg er omhyggeligt forsynet med en sølvtråd, klar til at blive en del af din påskeindretning eller til at sprede glæde som en gave.

Denne særlige udgave adskiller sig med sit legende og indbydende design, som udtrykker sæsonens glæde direkte på træets overflade. Hos "Happy Easter" ægget, ses træets naturlige åretegninger, der gør hvert enkelt æg unikt og tilføjer et personligt præg i din dekoration. Det er en hyldest til forårets opvågnen og de lyse dages ankomst.

Vælg det "Happy Easter" æg, der taler til dit hjerte, og inviter den særlige atmosfære, som kun ægte håndværk kan skabe, ind i dit hjem. Med hvert ægs individuelle karakter og historie, bliver din påskedekoration ikke bare smuk, men også fortællende.

Vores påskeæg er monteret med tråd/snor og fås i følgende størrelser og trætyper:

  • 1,5 mm fineret birk - Størrelse: H:7 cm B:5 cm
  • 1,5 mm fineret birk - Størrelse: H:10 cm B:7 cm
  • 5 mm Massiv træ - Størrelse: H:15 cm B:10 cm
  • 5 mm Massiv træ - Størrelse: H:21 cm B:14 cm
Størrelse
7 cm
7 cm
7 cm
10 cm
10 cm
10 cm
15 cm
15 cm
15 cm
21 cm
21 cm
21 cm
1
+
Tilføj til kurv
DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK