DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
Tilbage til webshop

NØGLERING MOR

59,95 kr.
Varenummer: 11263

Nøglering med teksten MOR

Vis din kærlighed på farten med denne elegante MOR nøglering, skåret i massiv ahorn.
Det enkle design og det massive træ, udstråler både kvalitet og varme. Et varmt symbol på kærlighed og taknemmelighed. 

Materiale og dimension

Materiale: 5mm massiv ahorn og forgyldt nøglering 
Dimension: Teksten MOR H2,5 cm B5,5 cm D5mm


1
+
Tilføj til kurv

Fejr morsdag med stil

Fejr morsdag med et hjertevarmt håndværk fra By Sandager, hvor jeg forener tradition med moderne design. Min morsdagskollektion består af håndlavet dekoration og smykker, som alt sammen fortæller sin egen historie.

Håndlavet med hjertet

Alle mine produkter er håndlavede og sammensat med kærlighed og omhu. Som eneste skaber bag By Sandager, lægger jeg min sjæl i at sikre, at hvert eneste produkt du modtager fra mig, er et produkt, der både er unikt og smukt.
Hver detalje er tænkt med omtanke for at skabe varige minder - fra de indgraverede budskaber, der fejrer MOR ALTID NUMMER ÈT, til de delikate evighedsblomster, der repræsenterer kærlighedens evige blomstring. 

Ansvarlighed i produktionen

Jeg rider den grønne bølge ved at sikre, at intet går til spilde i mit værksted. Alle restmaterialer bliver omhyggeligt gemt og omdannet til nye kreative projekter. Denne tilgang understreger mit engagement i at være innovativ og ansvarlig, og disse morsdagsgaver er ikke kun et symbol på din kærlighed og påskønnelse til din mor, men også en indsats for at passe på vores planet på en praktisk og kreativ måde. 

En gave der holder

Gør dette års mors dag ekstraordinær med et varigt symbol på din taknemmelighed, der vil blive værdsat for sin skønhed og tankefuldhed. 
Hver gave fra By Sandager er ikke bare en gave; det er et stykke håndværk, der kan nydes dag efter dag - et minde der varer ved
DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK