DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
Tilbage til webshop

Hjerte "Mor, du er som chokolade..."

79,00 kr.
Varenummer: 11204

Vi har kreeret endnu et bud på den perfekte gave til morsdag.

Tekst:"Mor, du er som chokolade, du gør alting bedre...".


Disse smukke hjerter er laserskåret i 3 mm ege- og valnøddefineret birk og præget med forskellige citater, specielt udvalgt til at fejre mors dag.


Vi tilbyder 4 forskellige citater at vælge i mellem, så du kan finde lige netop det citat, der passer til din mor. 


Vores hjerter er monteret med en lædersnor, så det bl.a. kan hænges op som en dekoration eller som udsmykning på væggen. Du kan også vælge at give det som en personlig hilsen.


Disse hjerter er ikke kun smukke og unikke, men også holdbare og af høj kvalitet. Så hvorfor ikke give din mor en gave, der vil minde hende om din kærlighed og taknemmelighed for alt, hvad hun gør? Bestil nu og overrask hende med noget særligt på mors dag. Hun vil elske disse hjerter! 


Hjerterne måler 8 cm i højde.

 

Materiale
Eg Valnød
1
+
Tilføj til kurv

Fejr morsdag med stil

Fejr morsdag med et hjertevarmt håndværk fra By Sandager, hvor jeg forener tradition med moderne design. Min morsdagskollektion består af håndlavet dekoration og smykker, som alt sammen fortæller sin egen historie.

Håndlavet med hjertet

Alle mine produkter er håndlavede og sammensat med kærlighed og omhu. Som eneste skaber bag By Sandager, lægger jeg min sjæl i at sikre, at hvert eneste produkt du modtager fra mig, er et produkt, der både er unikt og smukt.
Hver detalje er tænkt med omtanke for at skabe varige minder - fra de indgraverede budskaber, der fejrer MOR ALTID NUMMER ÈT, til de delikate evighedsblomster, der repræsenterer kærlighedens evige blomstring. 

Ansvarlighed i produktionen

Jeg rider den grønne bølge ved at sikre, at intet går til spilde i mit værksted. Alle restmaterialer bliver omhyggeligt gemt og omdannet til nye kreative projekter. Denne tilgang understreger mit engagement i at være innovativ og ansvarlig, og disse morsdagsgaver er ikke kun et symbol på din kærlighed og påskønnelse til din mor, men også en indsats for at passe på vores planet på en praktisk og kreativ måde. 

En gave der holder

Gør dette års mors dag ekstraordinær med et varigt symbol på din taknemmelighed, der vil blive værdsat for sin skønhed og tankefuldhed. 
Hver gave fra By Sandager er ikke bare en gave; det er et stykke håndværk, der kan nydes dag efter dag - et minde der varer ved

DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK