DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
Tilbage til webshop
bordkort_islænder_hest_konfirmation_træ
bordkort_islænder_hest_konfirmation_træ
personlig-islænder-bordkort-i-træ-ask-eg-valnød-til-konfirmation-barnedåb-bryllupper

BORDKORT ISLÆNDER

6 cm, Valnød

18,00 kr.
Varenummer: 20046-6 VALNØD
Mængderabat
Ved køb af 40 = 16,00 kr. pr. stk

Bordkort af islænder, præget med navn efter ønske.

Introducer dine gæster til deres plads med vores smukke og elegante bordkort af islænder. Vores bordkort er fremstillet af 1,5 mm birkefiner i ask, eg eller valnød, hvilket giver dem et naturligt og tidløst look.

Med en højde på 6 cm og en bredde på 9,5 cm passer vores bordkort perfekt til enhver festlig lejlighed, såsom konfirmation eller barnedåb. De kan bruges til at skabe en flot og sammenhængende borddækning, og de er nemme at placere ved hver gæst.

Islænder bordkortene er alsidige og kan også bruges til andre arrangementer, såsom bryllupper, fødselsdage og jubilæer. De er enkle, men alligevel elegante, og de passer godt sammen med enhver indretning.

Så tøv ikke med at tilføje vores islænder bordkort til din fest eller begivenhed, og giv dine gæster en personlig og elegant velkomst til deres plads ved bordet.

BEMÆRK

For bestilling af denne varer, kræves en minimumbestilling på 10 stk. 

Bestilling af bordkort skal ske 14 dage før festen skal afholdes. Såfremt bestillingen sker herefter, ønsker vi kontakt på telefon eller mail for nærmere aftale om levering. 

Bemærk,  at fortrydelsesretten ikke omfatter brugerdefinerede bestillingsvarer med valg af personlige tekster, så som dåbstavler, hjerter til æresporte, bordkort mv.


Størrelse
6 cm
6 cm
6 cm
Materiale
- Vælg Størrelse før du kan vælge Materiale
Eg Ask Valnød
10
+
Tilføj til kurv
DANSKPRODUCERET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT OVER 499 DKK